Vliegende mieren bestrijden

Mieren kennen we allemaal. Kleine zwarte beestjes die nesten boven of ondergronds maken. Ze zijn klein en kruipen overal naar binnen. Meestal in augustus lijkt er ineens een uitbraak te zijn van vliegende mieren. Vanuit het niks wemelt het ineens in de lucht. Vliegende mieren bestrijden kan een heleboel overlast voorkomen. Vliegende mieren bestrijden kun je het beste doen voordat de mieren uitgevlogen zijn. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.
Voordat je met hele rigoureuze oplossingen komt zijn er ook manieren om mieren op natuurlijke wijze te bestrijden. Zo houden mieren niet van koffiedik, ui en peper. Ook bepaalde planten vinden mieren niet fijn, zoals lavendel en brandnetel.

Wil je vliegende mieren bestrijden op een manier die zeker werkt, ga dan naar een tuincentrum of doe-het-zelfwinkel waar ze een heel assortiment hebben om ongedierte, en dus ook vliegende mieren, te bestrijden.

Wil je echter vliegende mieren bestrijden op een manier die zeker werkt en kosteloos is, kook dan flink wat water en giet dit in het mierennest. Zo lopen alle gangen van het nest vol en gaan alle mieren dood. Vliegende mieren bestrijden op deze manier heeft zeker weten succes.