Rode mieren bestrijden

Rode mieren heeft niemand graag in de buurt.

Ze zijn aggressiever dan hun soortgenoten en een beet geeft een branderig gevoel. Onhygiënisch zijn er ook. We willen ze liever kwijt of in het bos waar ze eigenlijk thuishoren. Zelf doen We raden u aan om de rode mieren bestrijden .Dit gaat eenvoudig met een mierenlokdoosje. Een aantrekkelijke geur brengt hen naar het doosje, maar dat is gevuld met gif. Het mierenpoeder zijn korrels die de mieren meenemen naar hun nest. Daar roeien ze het hele nest uit.rode mieren bestrijden kan ook met mierenspray. Dat kan op het nest of langs de mierenweg gespoten worden.

Professionele hulp

Voor grote rode mieren bestrijden zijn professionele firma’s in ongediertebestrijding. Deze mensen gaan veilig te werk voor u en uw leefomgeving. Dit kan bijvoorbeeld als de mieren hun nesten in muren bouwen.

Eco-vriendelijk

Wie het niet heeft begrepen op milieubelastende middelen, kan de tips uit ‘oma weet raad’ gebruiken. Van koffiedik strooien, tot uienpoeder, nootmuskaat,…Allemaal eco-vriendelijk en veilig voor de kinderen. Wie wil rode mieren bestrijden moet dus niet wachten tot het te ver komt! Veel succes met de rode mieren bestrijden!